The extension provided a new hall of similar size to the existing hall, built on what had been a largely unused yard. The kitchen was renewed, involving more work than expected, but it was a blessing to find the weak out side wall before it did any damage. The opportunity was also taken to upgrade the toilet facilities to provide access for people with disabilities. The project was ambitious, but by the grace of God it all happened much much quicker than we had dared to hope. Many individuals and churches from around the UK helped us in this.

Some pictures of the back of the building before the extension was built and from the thanksgiving service

Additional information

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information